Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki: Fenerbahçe halkındır, Fenerbahçeliyim diyen herkesindir

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ve sarı-lacivertli kulüp hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Saran, "Fenerbahçe halkındır, Fenerbahçeliyim diyen herkesindir" dedi.

Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki: Fenerbahçe halkındır, Fenerbahçeliyim diyen herkesindir

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün gerçekleştirdiği basın toplantısındaki açıklamalarına, camianın önde gelen isimlerinden olan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tepki gösterdi.

'Eleştiri başka hakaret başka'

Saran, "Başkan Ali Koç’un üç yılını eleştirmek başka şeydir; seçilmiş Fenerbahçe Başkanı'na hakaret etmek ve aşağılama başkadır" dedi. Geride kalan üç yıllık dönemde Koç'un elbette hataları olduğuna dikkat çeken Saran, "Ancak bize düşen, başkanın hatalarından ders çıkartarak başarılı olması yönünde, onun etrafında kenetlenmektir. Dolayısıyla eski başkan Aziz Yıldırım’ın her şeyden önce üslubunu kabul edilemez buluyorum" diye konuştu.

'Kimse Fenerbahçe’nin üstünde değil'

Önceki yıllarda yönetici olarak da kulübe hizmet eden Sadettin Saran, her fırsatta camiaya destek olmaya devam ederken, hiç kimsenin kendisini kulübün üzerinde göremeyeceğine de özel bir vurgu yaptı.

'Aziz Bey'i kınıyorum'

Aziz Yıldırım'ın "Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim" demesinin "Bu ne demektir" diye sorgulayan Saran, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu söylem, Fenerbahçe değerlerine, kültürüne tamamen aykırıdır. Hiç kimse kendini 1907’de kurulmuş Fenerbahçe’nin üzerinde göremez. Fenerbahçe halkındır, 'Ben Fenerbahçeliyim' diyen herkesindir. Aziz Bey’i bu konuda sonuna kadar kınıyorum. Bu tip söylemler, Fenerbahçe’ye bir şey katmaz; sadece zarar verir."