Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güzel haberi duyurdu! "Süreç başlıyor"

Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı ve başvuru tarihleri sorgulanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güzel haberi duyurdu! "Süreç başlıyor"

Sağlık Bakanlığı personel alımı için heyecanlı bekleyiş başladı. Bir takım ziyaret ve toplantılar için Niğde’ye gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Niğde Valiliği ziyaretinde açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru detayları...

Bakan Koca açıkladı: 31 bin 317 sağlık personeli ataması için kılavuz yayınlanacak

31 bin 317 personel ataması için kılavuzun yayınlanacağını ve sürecin başlayacağını belirterek sözlerine başlayan Bakan Koca; “Biliyorsunuz, 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz.

"En geç Ocak ayında ilana çıkacağız"

11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkılacak. Ayrıca kurum içi ve açıktan 4 bin 924 sözleşmeli atama çalışmalarımız sürüyor. En geç Ocak ayında ilana çıkacağız” ifadelerini kullandı.