Bakan Koca sesi titreyerek anlattı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs mesaisi nedeniyle hayatını kaybeden hocalarını ve meslektaşlarını sesi titreyerek saydı ve  "225 şehidimiz var!" diyerek bu zor mücadelede hayatını kaybeden sağlık personeli sayısını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına dikkat çekti.

Bakan Koca, koronavirüs mesaisi nedeniyle hayatını kaybeden hocalarını ve meslektaşlarını sesi titreyerek saydı ve  "225 şehidimiz var!" diyerek sağlık çalışanlarının zor mesaisinin bedeline dikkat çekti.

Ülkemizde koronavirüs salgını ile mücadele tüm hızıyla devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün Türkiye günlük koronavirüs vaka sayısı üzerindeki gelişmeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün 24 saatte belirlenen pozitif hasta sayısı 32 bin 106 olarak açıklanmıştı.

Koca, "Hizmetin büyük bir kısmı Bakanlığımız teşkilatınca yürütülüyor. 934'ü hastane, 8 bini aile sağlığı merkezi olmak üzere toplam 14 bini aşkın sağlık kuruluşumuzda 700 bine yakın sağlık çalışanımızla hizmet veriyoruz." diye konuştu.