Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alımı yapılacak! Başvuru detayları açıklandı...

Sağlık Bakanlığı, personel alımı yapacağını duyurdu. Binlerce iş arayan vatandaşlar gözlerini, bakanlık tarafından yayımlanan iş ilanına çevirdi. İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, detaylar açıklandı. Başvuru ekranı açıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı ilanı detayları nelerdir? Sağlık Bakanlığı'nın hangi kadrosuna personel alınacak? Sağlık Bakanlığı'na kaç personel alınacak?

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alımı yapılacak! Başvuru detayları açıklandı...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden personel ilanı duyuruldu. Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplamda 11 bin 317 personel alınacak. Kadrolar ve detaylarda açıklandı. Peki, hangi kadrolara personel alınacak? Başvurular ne zamana kadar devam edecek? 

Sağlık Bakanlığı hangi kadrolara personel alacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımından 604 aday, hasta karşılama ve Yönlendirme Görevlisi olarak görev alacak. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi nedir, ne iş yapar?

Sağlık Bakanlığı son başvuru tarihi

Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden personel alımını yayımladı. Buna göre başvurular 2 Aralık tarihine kadar devam edecek. Adaylar, İŞKUR üzerinden şifreleri ve TC kimlik numaraları ile giriş yapabilecekler.

Sağlık Bakanlığı hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi ne iş yapar?

Sağlık tesisine başvuran, hasta, hasta yakını ve sağlık tesisi çalışanlarının, güler yüzlü ve doğru iletişim yöntemi ile karşılanmasında doğru bilgilendirme ve yönlendirmelerinin sağlanmasında ,gerektiğinde hastaya refakat edilmesinde ve hizmet sunumlarının kolaylaştırılması amacıyla sağlık tesisi yönetiminin belirlediği görevler çerçevesinde hizmetleri yürüten kişidir.

Sağlık Bakanlığı'ndan 18-55 yaş arasına müjde

İŞKUR üzerinden hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ilana, 18 yaşından 55 yaşına kadar personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlar sadece Sağlık Bakanlığı’na değil, özel sektöre de yapılıyor.