Sahilde köpeğini gezdiren kadına bakanlar neye uğradıklarına inanamadı. Hemen telefonlarını çıkarıp polisi aradılar

13 Mayıs Cumartesi günü Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde köpeğini gezdiren bir kadının üstünün çıplak olduğunu fark edenler hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kadını uyardı fakat kadın polislere hakaret yağdırdı.

Sahilde köpeğini gezdiren kadına bakanlar neye uğradıklarına inanamadı. Hemen telefonlarını çıkarıp polisi aradılar

Brezilya'da oldukça ilginç bir olay meydana geldi. 13 Mayıs Cumartesi günü Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde bir kadın köpeğini gezdirmeye çıktı. Fakat garip bir durum vardı. Çünkü kadının üstü tamamen çıplaktı.  

Sahilde köpeğini gezdiren kadına bakanlar neye uğradıklarına inanamadı. Hemen telefonlarını çıkarıp polisi aradılar - Resim : 1

HEMEN FARK EDİLDİ

Kadındaki bu değişik durum, çevredeki vatandaşlar tarafından hemen fark edildi. Vatandaşlar kısa süre içerisinde polise ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kadını uyardı. Fakat kadın bir anda polise öfke kusmaya başladı. 

Sahilde köpeğini gezdiren kadına bakanlar neye uğradıklarına inanamadı. Hemen telefonlarını çıkarıp polisi aradılar - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDI

Polisin uyarılarına bir türlü aldırış etmeyen kadın, elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Sosyal medyada olayı görenler de kadına tepki gösterdi.