Sahilde yürüyüşe çıkan kadın tarafından bulunan gizemli yaratık şoke etti

Sabah erken saatte sahilde yürüyüşe çıkan kadın, hareketsiz halde yatan yaratığın yanına yaklaşınca şoke oldu. Mamutu andıran yaratığın ne olduğu henüz tespit edilemedi.

Sahilde yürüyüşe çıkan kadın tarafından bulunan gizemli yaratık şoke etti

Genç kadın sabah erken saatte sahilde yürüyüşe çıktı. Bir süre ilerledikten sonra kumların üzerinde hareketsiz şekilde duran garip bir şey fark etti. Yanına yaklaştığında ağır koku burnunu sızlatsa da fotoğraflarını çekti.

Ne olduğunu anlayamadığı gizemli yaratıktan sudan çıkmış ve sahile vurmuştu. İlk bakışta mamutları andıran bir görüntüye sahip olan yaratığın aynı zamanda yüzgeçleri de vardı ancak çürümeye başlayan leşin ne olduğu anlaşılamıyordu.

İngiltere'nin Pembrokeshire'daki Newport sahilindeki kumların üzerinde duran ve çürümeye başlayan leşin ne olduğunun anlaşılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Gizemli yaratığı bulan Julie LaTrobe isimli kadın, "Ne olduğunu anlayabilmek için dürttük. Hareket etmediğini fark edince yakından inceledik. Bir başı yoktu. Belirgin bir pelvise sahipti. Kemikten ziyade kıkırdağa benzeyen yapısı vardı" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Wales Online'ın haberine göre; Yaratığın ne olduğu net değil, ancak birkaç iddiada bulunuldu. Sosyal medyada bazı insanlar, bunun bir tür köpek balığı, fok olabileceğini söyleseler de bunlara ait bir bulguya rastlanmadığı araştırmacılar tarafından ifade edildi.