Serenay Sarıkaya'nın yeni villasının fiyatı dudak uçuklattı!

Netflix'te yayınlanan Şahmeran dizisinde Burak Deniz'le birlikte başrolü paylaşan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni villasının fiyatı dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya'nın yeni villasının fiyatı dudak uçuklattı!

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Şahmeran' adlı internet dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Güzel oyuncu, yer aldığı reklamlardan son dönemde iyi bir kazanç elde etti. 

Reklam zengini ünlülerden biri olan Serenay Sarıkaya, kazandıklarını gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. Rol aldığı reklamlardan bir yıl içerisinde 12 milyon lira kazanan güzel oyuncu, Beykoz'dan yeni bir villa aldı. Sarıkaya'nın evi için ödediği rakam dudak uçuklattı.

Serenay Sarıkaya'nın yeni villasının fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 1

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya, Bvlgari'nin Türkiye'deki ilk ve tek marka elçisi olmuştu. Bvlgari ile anlaşmasından da küçük bir servet kazanan güzel oyuncu, en son bir bankanın reklam filminde oynamıştı. Serenay Sarıkaya, bu reklam karşılığında da 7 milyon lirayı cebine koymuş.

Daha önce de Türkiye'nin en büyük tekstil markalarından Mavi ile de anlaşması olan ve 3 milyon gibi bir rakam alan Serenay Sarıkaya, kazandıklarını yatırıma çevirmiş.

Beykoz'dan 7 milyon liralık bir villa alan güzel oyuncu, eve ufak bir tadilat yaptırıp kiraya verecekmiş.

Kaynak: Sabah