Boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı! 2 çocuk annesi kadının hayati tehlikesi var!

Türkiye kadın cinayetleri ve kadına şiddet konularıyla boğuşurken bu olaylara bir yenisi daha eklendi. Sakarya'da eşinden boşanmak isteyen 25 yaşındaki Şeyma B.'yi 30 yaşındaki eşi Emrullah B. boynundan ve bacağından bıçaklayarak ağır yaraladı. Vatandaşlar öfkeli kocayı etkisiz hale getirirken sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi Şeyma B.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı! 2 çocuk annesi kadının hayati tehlikesi var!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Emrullah B. (30), boşanmak isteyen eşi Şeyma B.’yi (25) boynundan, göğsünden ve bacağından bıçaklayarak ağır yaraladı. 

Olay, sabah saatlerinde, 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde bulunan Sakarya Adliyesi’nin karşısındaki kafelerin önünde meydana geldi. Emrullah B., kendisinden boşanmak isteyen eşi Şeyma B.’ye bıçakla saldırdı. Emrullah B., kaçmaya çalışan Şeyma B.’yi yakalayarak boynundan, göğsünden ve bacağından bıçakladı. Çevre bulunanlar, Emrullah B.’yi etkisiz hale getirirken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadına ilk müdahalede bulundu. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi Şeyma B., tedaviye alınırken, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilen Emrullah B.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.