Sakıp Sabancı'nın "Yüreğimdeki ateş" dediği engelli oğlunun son hali paylaşıldı! O şimdi 52 yaşında

Ünlü iş insanı Sakıp Sabancı'nın bir röportajında "Yüreğimdeki ateş" dediği engelli oğlu Metin Sabancı'nın son hali paylaşıldı.

Sakıp Sabancı'nın "Yüreğimdeki ateş" dediği engelli oğlunun son hali paylaşıldı! O şimdi 52 yaşında

Ülkeye katkıları saymakla bitmeyen rahmetli iş insanı Sakıp Sabancı'nın bir röportajında, "Yüreğimdeki ateş" dediği oğlu Metin Sabancı'nın son hali paylaşıldı. 52 yaşına giren Metin Sabancı'nın hastalığı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. 

Sakıp Sabancı "Ona bir ayakkabı giydiremedim" demişti

Ünlü iş insanı Sakıp Sabancı'nın bir söyleşisinde "Mal, mülk para bir yana. Fabrikalar yaptım, arabalar ürettim ama ona bir ayakkabı giydiremedim ya, yüreğimde ateştir" dediği oğlu Metin Sabancı'nın yıllar sonraki halini yeğeni Melisa Tapan paylaştı.

Şu anda 52 yaşında

Şu anda 52 yaşında olan Metin Sabancı'nın son halini yeğeni Melisa Tapan paylaştı. Tapan, dayısı ile fotoğrafının altına "Telefonumu karıştırırken karşıma çıktı bu resim. Ne yakışıklı, ne masum benim dayım" notunu düştü.

Metin Sabancı kimdir?

Metin Sabancı, 1970 yılında Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. "Araba fabrikalarına sahibim ama oğlum bunlardan birini dahi alıp kullanamıyor" diye konuşan Sakıp Sabancı'nın bahsi geçen oğludur. 51 yaşındadır.

Metin Sabancı'nın hastalığı ne?

Metin Sabancı spastik felç hastasıdır. Ablası Dilek Sabancı, babasının hayır işleri hakkında: "Babam olmasaydı Türkiye'nin ilk bilinçli spastik çocuklar rehabilitasyon merkezi, ardından kemik hastanesi de açılmayacaktı. Ben ve kardeşimin durumları sayesinde şimdi birçok çocuk ameliyat olabiliyor. Bazen her şeyin bir nedeni var, diye düşünüyorum. Ama siz yine de sadece bu açıdan almayın. Mesela bizim ailenin kurduğu körler okulu da var, ama ailede hiç kör yok!" şeklinde konuşmuştur.

İşte Metin Sabancı'nın son hali...

Sakıp Sabancı'nın "Yüreğimdeki ateş" dediği engelli oğlunun son hali paylaşıldı! O şimdi 52 yaşında - Resim : 1