Sakızlı işkence! Öğretmen pes dedirtti

İstanbul'da özel bir okulda okuyan 11 yaşındaki A.İ. sınıfta sakız çiğnediği için öğretmeninden akıl almaz bir ceza aldı. Çocuğun çığlıklarına müdür yardımcı koşarak yetişti.

Sakızlı işkence! Öğretmen pes dedirtti

18 Nisan günü matematik dersine giren A.İ. derste sakız çiğnerken öğretmenine yakalandı. Ancak 11 yaşındaki çocuk abartılı bir ceza aldı. Matematik öğretmeni İlkay T. sakız çiğnediğini gördüğü öğrenciyi önce yanına çağırarak azarladı. Daha sonra çocuktan sakızını çıkarmasını isteyerek aldı ve sakızı çocuğun saçına yapıştırdı. Öğretmenin cezası bununla da sınırlı kalmadı. Sakısı çocuğun saçından yolarak çıkarmaya başladı. 

Canı yanan çocuk ağlamaya çığlık atmaya başladı. Çocuğun çığlıklarına müdür yardımcısı koştu. A.İ.'yi önce okul revirine götüren müdür yardımcısı ardından ağlama krizine giren çocuğu tedavi ettirmek için hastaneye götürdü.

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Anne ve babaya durum haber verildiğindeyse çocuklarını o durumda gören ebeveynler önce okul müdürü ve müdür yardımcısı ile tartışıp ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.