Nusret Gökçe'nin annesinin evini görenler şaştı kaldı! Tepki yağıyor

Saltbae hareketi ile ünlenen Nusret Gökçe'nin annesinin evini görenler sosyal medya kullanıcıları tepkilerini gizleyemedi. Gelen yorumlar arasında "Annene bir ev alsaydın bari. Anneni oturttuğun eve bak" diyenler bile oldu.

Nusret Gökçe'nin annesinin evini görenler şaştı kaldı! Tepki yağıyor

Saltbae hareketi ile ünlendikten sonra dünyaca ünlü Nusret Et zincirini kuran Nusret Gökçe, annesini ziyarete gittiği bir videoyu takipçileri ile paylaştı. Ancak gelen tepkiler pek de Nusret'in beklediği gibi olmadı.

 Nusret Gökçe, uzun süredir gitmediği annesini evinde ziyaret etti ve ziyaretini de video kaydı ile takipçileriyle paylaştı. Ancak annesinin evinin ayrıntıları da göze çarpan videoya çok sayıda tepki geldi. Sosyal medya kullanıcılarından biri Nusret Gökçe'ye "Annene bir ev alsaydın bari. Anneni oturttuğun eve bak" dedi.

Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile 2 yıl sonra kavuştu.

Nusretin annesi Fatma teyse oğluna "Ayağın taş değmesin oğul" dedi

"Cennet" diyerek annesi ile olan anlarını paylaşan Nusret, sözlerinin devamında annesini 2 yıl aradan sonra gördüğünü söyledi.

Oğlunu yıllar sonra gören anne Fatma Gökçe'nin ise hayli duygusal olduğu göze çarptı.

Fatma Gökçe oğlu Nusret'e  "Çok zayıflamışsın annem. Ayağına taş değmesin oğul" dedi.

Nusret'in annesini 2 yıl boyunca ihmal ettiği görüşünü paylaşan takipçileri ise bu videoyu yerden yere vurdu.