Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 9 gollü çılgın maç! PSG gol düellosunda Bayern Münih’i devirdi
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG) sahasında konuk ettiği Bayern Münih’i gol düellosu şeklinde geçen maçta 5-4 yendi. PSG ile Bayern Münih arasındaki mücadele, ilk yarıda 5 golün atıldığı ilk UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olarak tarihe geçti. Karşılaşma ayrıca en çok gol atılan yarı final maçı oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde erken final olarak lanse edilen yarı finalin ilk maçında Fransız ekibi PSG, Parc des Princes'te Alman ekibi Bayern Münih’i ağırladı.
BAYERN PERDEYİ AÇTI
Tempolu başlayan mücadelenin 17. dakikasında Harry Kane'in penaltı golüyle geriye düşen PSG, Khvicha Kvaratskhelia ve Joao Neves'in 9 dakika içinde attığı gollerle 2-1 öne geçti.

İLK YARIYI PSG ÖNDE KAPATTI
Bavyera ekibi, Michael Olise'nin 41. dakikada attığı şık golle skora dengeyi getirirken, ev sahibi ekip 45+5. dakikada Ousmane Dembele'nin penaltı golüyle devreye 3-2 üstünlükle girdi.
PSK İKİNCİ YARIYA FIRTINA GİBİ GİRDİ
İkinci yarıda da büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada PSG, 56. dakikada Kvaratskhelia ve 58.dakikada Dembele'nin golleriyle farkı 3'e çıkardı: 5-2.

BAYERN’İN GERİ DÖNÜŞÜ YETMEDİ
Çabuk toparlanan Bayern Münih, bu kez üst üste 2 golle karşılık veren taraf oldu. 65. dakikada Dayot Upamecano ile fileleri havalandıran konuk ekip, 68. dakikada Luis Diaz ile skoru 5-4'e getirdi.
Kalan bölümde skoru koruyan Fransız temsilcisi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek maçtan 5-4 galip ayrıldı.
TARİHE GEÇEN MAÇ
PSG ile Bayern Münih arasındaki mücadele, ilk yarıda 5 golün atıldığı ilk UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olarak tarihe geçti. Karşılaşma ayrıca en çok gol atılan yarı final maçı oldu.