Şampiyonluk bekleniyordu elendi! Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 1 Haziran 2022 eleme konseyi...

Tv8 de yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam eleme konseyi yaşandı. Şampiyon olması beklenen bir isim daha adaya veda etti. Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 4 yarışmacının potaya girdiği konseyde beklenmeyen bir isim elendi. İşte, 1 Haziran 2022 eleme konseyi...

Şampiyonluk bekleniyordu elendi! Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 1 Haziran 2022 eleme konseyi...

Survivor All Star'da adım adım finale yaklaşılıyor. Güçlü yarışmacı kadrosuyla Survivor All Star bu sene izleyicilere büyük keyif veriyor. Büyük final için geri sayım başladı. Yarışma tüm heyecanıyla devam ediyor. Potoya giren eleme adayları Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan olmuştu. SMS oylaması sonucunda bekleyen bir isim adaya veda etti.

Konseyde beklenmedik anlar yaşandı. Survivor All Star'da peş peşe oynanan 4 dokunulmaz oyununu da Ünlüler takımı kaybetti. Dün yayınlanan bölümde yarışmacılar ada konseyinde buluştu. Acun Ilıcalı SMS sonuçlarını açıkladı. SMS sonuçlarında en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti. 

Şampiyonluk bekleniyordu elendi! Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 1 Haziran 2022 eleme konseyi... - Resim : 2

Bu haftanın ilk eleme adayı Ünlüler takımından Anıl olmuştu. İkinci eleme adayı ise yine ünlüler takımından çıktı. Ayşe, Sema ve Batuhan'da eleme adayları arasında yerini aldı. Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 

Survivor All Star'da eleme adayları arasında SMS oylaması yapıldı. Dün akşam yayınlanan konseyde SMS oylamasında düşük olan yarışmacı adaya veda etti. Ada konseyinde SMS oylamasında en az SMS'i alarak adaya vedan eden ismin Sema Aydemir olduğunu açıkladı. 

Şampiyonluk bekleniyordu elendi! Survivor All Star'da adaya kim veda etti? 1 Haziran 2022 eleme konseyi... - Resim : 4

Geçen hafta rakip takımda yarışan ikizi Seda'nın elenmesinden sonra duygu dolu anlar yaşanmıştı. "Burada hep savaşçı ve sert olmaya öyle görünmeye çalıştım. Çünkü duygusallığı kaldıran bir yer değil. Burada tek başıma kalsam bile aylarca yaşayabilecek bir insanım. Takım arkadaşlarımı sizleri özleyeceğim."