Samsun'da 40 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuna 2 tutuklama daha!

Samsun'da 40 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuyla ilgili firarda oldukları ileri sürülen 2 kişi yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Samsun'da 40 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuna 2 tutuklama daha!

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, "silahlı organize suç örgütü kurarak tasarlayarak adam öldürme/azmettirme, örgütlü uyuşturucu ticareti yapma, kasten yaralama, nitelikli yağma, kundaklama, tehdit, ikamet kurşunlama, 6136 SKM, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçlarını işlediği tespit edilen silahlı suç örgütüne yönelik 8 Mart'ta eş zamanlı operasyon gerçekleştirmişti. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 40 şüpheli tutuklanmıştı.

Soruşturmanın firari şüphelilerinden olup haklarında yakalama kararı bulunan E.U. ve U.G. de KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde 3 gün önce İstanbul'da üzerlerinde bulunan sahte kimlik ve 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Samsun'a getirilen E.U. ve U.G., polisteki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.U. ve U.G. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 2 kişinin de tutuklanmasıyla operasyonda tutuklu sayısı 42'ye çıktı.

Samsun'da 40 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuna 2 tutuklama daha! - Resim : 1

Samsun'da 40 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuna 2 tutuklama daha! - Resim : 2