Boğulma ihbarına giden ekipler, bambaşka bir manzarayla karşılaştı! Verdiği yanıt olay oldu

Samsun’da vatandaşlar, denizde bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini sanarak ekiplere ihbarda bulundu. Denizde uçurtma sörfü yaptığı ortaya çıkan Yaşar Yılmaz isimli kişi, yanına gelen polisleri görünce, 'Boğulma riski yok. Bu keyifli bir spor dalı" şeklinde yanıt verdi.

Boğulma ihbarına giden ekipler, bambaşka bir manzarayla karşılaştı! Verdiği yanıt olay oldu

Samsun’un Atakum ilçesi İncesu sahiline gelen Yaşar Yılmaz, uçurtma sörfü yapmaya başladı. Yaklaşık 400 metre açıkta Yılmaz'ı görenler polisi arayarak, bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarında bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri, kıyıya çıkmak için hazırlık yapan Yaşar Yılmaz'ın yanına gitti. Yılmaz, bunun bir spor dalı olduğunu ve boğulma tehlikesi yaşamadığını söyledi. Yılmaz'dan bilgi alan ekipler, bölgeden ayrıldı.

 “Hemen beni şikâyet etmişler”

Uçurtma sörfünün Karadeniz'de yaygın bir spor dalı olmadığını söyleyen Yılmaz, "Bu Ege'de sürekli herkesin yaptığı bir spor dalı. Karadeniz'de de 4-5 kişi bu sporla ilgileniyor. Bugün de rüzgâr biraz zayıf ama ben geldim. Su iyi ve akıntı yoktu, keyifli vakit geçirdim. Şu anda da üşüdüm zaten, çıkmak üzeydim. Hemen beni şikâyet etmişler. Can yeleğim, elbisem ve güvenlik önlemlerim tam takım. Boğulma riski yok. Bu keyifli bir spor dalı sadece” dedi.

Boğulma ihbarına giden ekipler, bambaşka bir manzarayla karşılaştı! Verdiği yanıt olay oldu - Resim : 1

Boğulma ihbarına giden ekipler, bambaşka bir manzarayla karşılaştı! Verdiği yanıt olay oldu - Resim : 2