Samsun'da feci kaza: İki otomobil çarpıştı! Jandarma uzman çavuş öldü, 7 kişi yaralandı

Samsun'un Havza ilçesinde feci kaza meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada savrulan otomobillerden biri yolda ilerleyen motosiklete çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 25 yaşındaki Ayhan Eğilmez'in, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında jandarma uzman çavuş olarak çalıştığı ve izin dönüşü için Havza'nın Beyören Mahallesi'nden yola çıktığı öğrenildi.

Samsun'da feci kaza: İki otomobil çarpıştı! Jandarma uzman çavuş öldü, 7 kişi yaralandı

Samsun'un Havza ilçesinde iki otomobilin çarpıştı. Ender Tütüncü (42) idaresindeki 38 BA 251 plakalı otomobil, Samsun-Vezirköprü kara yolu Şehsafi Mahallesi mevkisinde karşı yönden gelen Ayhan Eğilmez'in (25) kullandığı 05 FR 545 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Samsun'da feci kaza: İki otomobil çarpıştı! Jandarma uzman çavuş öldü, 7 kişi yaralandı - Resim : 1Savrulan otomobillerden biri yolda ilerleyen Aslan Bilen (43) yönetimindeki motosiklete çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçlarda sıkışan yaralılar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.

Samsun'da feci kaza: İki otomobil çarpıştı! Jandarma uzman çavuş öldü, 7 kişi yaralandı - Resim : 2

Kazada, sürücüler ile otomobillerdeki Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8), Beren Tütüncü (13), Aslan Bilen (43), Kübra Eğilmez (22) ve 4 aylık bebek Aplarslan Eğilmez yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ÖLEN SÜRÜCÜNÜN ASKER OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ağır yaralanan sürücü Eğilmez kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayhan Eğilmez'in Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında jandarma uzman çavuş olarak çalıştığı ve izin dönüşü için Havza'nın Beyören Mahallesi'nden yola çıktığı öğrenildi.