Korkunç kaza! Ağaç keserken boynunu kesti

Samsun'da yaşanan kazada motorlu testereyle bahçedeki odunları kesen genç adam, testerenin tepmesi sonucu kendisini boynundan yaraladı ve hayatını kaybetti.

Korkunç kaza! Ağaç keserken boynunu kesti

Samsun'da yaşanan olay genç adamın sonu oldu. Motorlu testereyle odun kesimi yaparken boynundan ağır yaralanan 22 yaşındaki Barış Keskin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin ailesi ve yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu

Samsun'un Canik ilçesi Hasköy Mahallesi Özcan Sokak'taki bir evin bahçesinde, dün öğle saatlerinde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Barış Keskin bahçede odun keserken ağaç kestiği testerenin sıçramasıyla boynundan yaralandı.

112 acil sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Keskin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin ailesi ve yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Olayın yaşandığı bahçede olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Gencin cansız bedeninin otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderileceği öğrenildi.