Samsun'un İlkadım ilçesinde mucize kurtuluş

Samsun'un İlkadım ilçesinde 7 yaşındaki Iraklı çocuğun balkondan düşeceğini fark eden İzzet Ovalı isimli şahıs, çocuğu havada yakalayarak kurtardı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde mucize kurtuluş

Samsun'un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde balkondan düşen 7 yaşındaki Iraklı çocuğu o an yoldan geçen bir genç kollarını açarak yakaladı.

Olay, İlkadım içesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesinin kardeşi ile eve kilitleyip pazara gittiği Irak uyruklu Khattap Thammır Ali Ali (7), annesinin gelip gelmediğine bakmak için balkondan sokağa doğru uzandığında yıkanıp kuruması için balkon duvarının üzerine konulan halının üzerinden kayarak birinci kattan yere düştü.

Bu sırada yoldan geçen bir genç, çocuğun düştüğünü fark edince kollarını açıp tutmayı başardı. Çocukla birlikte yere düşen genç, çocuğu ölümden kurtardı. Vatandaşlar 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Iraklı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı gören komşulardan İzzet Ovalı, "Çocuk balkondan düştüğü anda oradan geçen bir genç kollarını açarak tuttu. Biz ambulans çağırıp çocuğu hastaneye gönderdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.