Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle!

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve Serkan Altunorak'ın başrollerini paylaştığı Sana Söz 2. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz son bölüm full izle! İşte, Sana Söz son bölüm izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle!

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve Serkan Altunorak'ın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisi 2. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 9 Kasım 2021 tarihinde Sana Söz son bölüm full internete yüklendi.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 1

Sana Söz 2. bölümde; Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca’nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 2

İş insanı ve Bora’nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif’in Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bunu reddederek kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik’in ailesinin programa konu olmasıyla beraber Ömer ve Elif’in yolları yine aynı hedef üzerinde kesişir; Adem Çelik’i kim, neden öldürdü?

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 3

Katilin kim olduğunu öğrendiklerinde ortaya çıkan acı gerçeklerle yüzleşmek ise Elif ve Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Elif ve Ömer cephesinde tüm bunlar olurken Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora’nın tehlikeli dünyasına bir adım atar...

Sana Söz 1. bölümde ne oldu?

Sana Söz 1. bölümde; Elif Karaca, Türkiye’nin merakla takip ettiği "Elif Karaca ile Sessiz Kalma" programının yaratıcısıdır. Elif, yaşamını, çocukluğundan bu yana şahit olduğu adaletsizlikler ve kötülülüklerle mücadeleye adamıştır. Cinayet Büro komseri Ömer de, tıpkı Elif gibi hayatı boyunca kötülerle, canilerler, suçlularla mücadele etmiştir. 

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 5

Bir otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten, bir süredir komadadır. Olayı programında işleyen Elif Karaca, şüphelerin kaynağı olan Bora Demircioğlu'nun tutuklanması için çabalar.

Sonunda başarıya ulaşır. Ama zengin iş insanı Rıza, oğlunu kurtarmak için Elif'in özel hayatını da karmaşaya sürükleyecek bir hamle yapacaktır.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 6

Ayşe’yle yakın yaşlardaki Nurhayat’ın kaybolması, Elif tarafından programa taşınır. Ömer’in başında olduğu Cinayet Büro ekibi olayı araştırırken; Elif’in ekibi de tıpkı Ömer gibi Nurhayat’ı kurtarmak için çalışır. Elif ve Ömer’i bir araya getiren bu olay, aslında farklı dünyaların insanı olan ikilinin, aynı amaç için uğruna mücadele ettiklerini ortaya koyar. Elif ve Ömer, kaybolan Nurhayat’a ulaşmaya çalışırken, aslında sırlar ardında kalan bir aile gizimini de çözeceklerdir.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 7

Sana Söz 2. Bölüm izle

Sana Söz 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sana Söz dizisi konusu nedir?

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan, Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 9

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 10

Elif'in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif'in yolu emniyet amiri Ömer'e düşer Öner, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

Sana Söz 2. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle! - Resim : 11

Sana Söz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Erkan Petekkaya
  • Nehir Erdoğan
  • Serkan Altunorak
  • Ayçin İnci
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Hivda Zizan Alp
  • Cansın Çekili
  • Atakan Hoşgören