Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Sana Söz 4. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz son bölüm full izle! İşte, Sana Söz son bölüm izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Sana Söz 4. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 23 Kasım 2021 tarihinde Sana Söz son bölüm full internete yüklendi.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 1

Sana Söz 4. bölümde; Ayşe Erten'in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza'yı yeni planlar yapmaya iterken; Elif ve Ömer şahidi bulmak için birlikte hareket edecektir. Erdem Ayşe davasının şahidiyle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşir.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 2

Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 3

Duru, Bora'nın gerçek kimliğini öğrenmiş ve aralarındaki ilişki büyük bir çıkmaza girmiştir. Bora, Duru'yu kendisine inandırmanın yollarını arayacak; Duru ise büyük bir hayal kırıklığı içerisinde gerçeğin peşine düşecektir. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak ve ona destek olmak için çabalar.

Elif'in programında yaşanan tehlike, Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirirken; Erdem hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğindedir.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 4

Sana Söz 3. bölümde neler oldu?

Sana Söz 3. bölümde; Ömer, babası Azmi’nin başına gelenler yüzünden sarsılır. Babasının durumu yüzünden Ömer kendi geçmişine bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Elif’in programda işlediği vaka, ikilinin yolunu sürpriz bir şekilde birleştirir.

Ömer istemesede ona yardımcı olan Elif, ekibiyle birlikte Azmi için elinden geleni yapar. Ömer’in bu geçmiş yolculuğunda yanında yer alan Elif, Ömer’i daha iyi tanıyacak; geçmişin sırlarıyla yüzleşen Ömer’in acılarına şahit olacaktır.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 5

İkiz kardeşi Duru’nun değişen ruh halinden şüphelenen Umut, kiminle görüştüğünü öğrenmek için harekete geçer. Duru ise farkında olmadan Bora’ya daha da yaklaşacak, romantik planlar yapar. 

Ancak planları Duru’yu hiç ummadığı bir yere doğru sürükler. Erdem, Ayşe Erten davasının şahidi ile görüştüğünde öğrendiği gerçekler davanın bütün seyrini değiştirir. Rıza Demircioğlu ise Elif’e suç duyurusunda bulunarak yaptığı yanlışın farkına varır ve Erdem’in ortağı Vedat’la birlikte yeni planını uygulamaya koyar.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 6

Sana Söz 4. bölüm izle

Sana Söz 4. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Sana Söz dizisinin konusu nedir?

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 7

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

Sana Söz 4. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 8

Sana Söz dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Ömer: Erkan Petekkaya
  • Elif: Nehir Erdoğan
  • Erdem: Serkan Altunorak
  • Aysel: Ayçin İnci
  • Nazlı: Hivda Zizan Alp
  • Şevket: Orhan Güner
  • Zeki: Ferhat Baynal
  • Rıza: Yaşar Aydınoğlu
  • Duru: Aslıhan Kapanşahin
  • Umut: Atakan Hoşgören
  • Bahar: Selin Genç
  • Feray: Selda Güldükoğlu
  • Bora: Ali Önsöz