Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı Sana Söz 7. final bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz final bölüm full izle! İşte, Sana Söz final bölüm izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı Sana Söz 7. final bölüm tek parça olarak yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz final bölüm full izle! 14 Aralık 2021 tarihinde Sana Söz final bölüm full internete yüklendi.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 1

Sana Söz 7. final bölümde; Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır. Erdem kararını verir. Duru ve Bora’nın konuşması Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 2

Umut ise içine düştüğü durumdan yaptığı plan sayesinde kurtulmaya çalışır. Aslı, Erdem için gün geçtikçe bir tehdit haline gelir. Erdem, telefonlarını açmayınca Aslı, Erdem’in evine gitmeye karar verir. Bütün bunların yanında kayıp bebek olayı ise Elif ve Ömer’i yeniden işbirliği yapmaya zorlar. 

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 3

Sana Söz 6. bölümde neler oldu?

Sana Söz 6. bölümde; Duru’nun kendisini ve Bora’yı korumak için ateş etmesinin ardından olaylar daha karmaşık bir hal alır. Duru yaşadığı travmanın etkisindeyken Umut ikiz kardeşini korumak ve olayın iç yüzünü öğrenmek adına elinden geleni yapar. Ayşe Erten davası şahidinin ölü bulunması ile birlikte Erdem bir kez daha şüphelerin odağı haline gelir.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 4

Ömer ve Elif, Erdem’in kendilerinden bir şey sakladığından şüphelenirler. Şantaj videosuyla köşeye sıkışan Erdem ve Vedat arasında yüzleşme yaşanır. Aysel’in Azmi baba ile ilgili Saniye ile konuşması olayların seyrini değiştirecek ve Aysel yeni planını devreye sokacaktır. Levent Gürsoy cinayeti ve tüm bu yaşananlar Ömer ve Elif’i yeniden bir araya getirir.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 5

Sana Söz 7. final bölüm izle

Sana Söz 7. final bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Sana Söz dizisi konusu nedir?

Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 7

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 8

Elif'in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif'in yolu emniyet amiri Ömer'e düşer Öner, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

Sana Söz 7. final bölüm tek parça izle! Sana Söz final bölüm full izle! Sana Söz final bölüm izle - Resim : 9

Sana Söz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Nehir Erdoğan
  • Erkan Petekkaya
  • Serkan Altunorak
  • Ayçin İnci
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Hivda Zizan Alp
  • Cansın Çekili
  • Atakan Hoşgören