Sancaktepe’de aile dehşeti: 3 çocuk ile baba evde ölü bulundu

Sancaktepe’de bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asarak intihar ettiği iddia ediliyor. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı.

Sancaktepe’de aile dehşeti: 3 çocuk ile baba evde ölü bulundu

Sancaktepe’de site içerisinde bulunan bir dairede iki erkek çocuğu, bir kız çocuğu ile, çocukların babasının cansız bedenleri bulundu. Eşinin evi terk etmesi nedeniyle babanın çocuklarını asarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Sancaktepe’de aile dehşeti: 3 çocuk ile baba evde ölü bulundu - Resim : 1

Olay, Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan dairede yaşandı. İddiaya göre, sitedeki komşuları, Mehmet A. isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet A.’nın iş yerinden meslektaşı olan birini aradı. Mehmet A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber Mehmet A.’nın evine geldi.

Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerinde ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

ANNE GÖZALTINA ALINDI 

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde soruşturmayı yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı. Olay anında Kılıç'la birlikte oldukları ileri sürülen 2 erkek arkadaşının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.