Şanlıurfa sele teslim! Hastaneyi su bastı, okullar tatil edildi

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kenti etkisi altına aldı. İlde çok sayıda sokak ve caddeler sular altında kalırken, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni su bastı. Valilik, etkili sağanak nedeniyle okulları 1 gün tatil etti.

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi sular altında kaldı. Hastaneden gelen görüntüler yağışın şiddetini gözler önüne sererken, ilde eğitime 1 gün ara verildi.

Şanlıurfa sele teslim! Hastaneyi su bastı, okullar tatil edildi - Resim : 1

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ

Trafikte aksamalar yaşanırken kentte bazı ev ve işyerini su bastı. Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen görüntüler yağışın şiddetini gözler önüne serdi.

Şanlıurfa sele teslim! Hastaneyi su bastı, okullar tatil edildi - Resim : 2

HASTANEYİ SU BASTI

Hastaneyi su bastı. Hastanenin zemin katını su basması sebebiyle yoğun bakımdaki hastalar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulanslarla sevk edildi. Hastanede su tahliye çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa sele teslim! Hastaneyi su bastı, okullar tatil edildi - Resim : 3

VALİ AYHAN'DAN UYARI

Vali Salih Ayhan yaptığı açıklamada "Kıymetli hemşehrilerim; İlimiz genelinde sağanak yağış devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm ekiplerimiz sahadadır, gelen ihbarları hassasiyetle takip ediyoruz. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamanızı ve verdiğimiz uyarılara dikkat etmenizi rica ediyorum." dedi.

"MERHAMET ET YARABBİ"

Şanlıurfa'da dünden bu yana etkili olan sağanak, sele neden oldu. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan arabaların sürüklendiği anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.