Eşine işkence yapan kocadan kan donduran ifadeler! Kayıplara karışmıştı...

Şanlıurfa’da eşini günlerce eve kapatıp işkence ettiği ortaya çıkan ve uyguladığı insanlık dışı şiddetle Türkiye’nin gündemine oturan İ.A isimli cani Emniyetteki İfadesinde karısının kendisini aldattığı iddiası ile darp etiğini söyledi.

Şanlıurfa'da dün eşine işkence yaparak Türkiye'nin gündemine oturan İşkenceci eş İ.A Emniyetteki İfadesinde eşinin kendisini aldattığı iddiası ile darp etiğini söyledi İ.A. "Eşim beni aldattığından şüpheleniyordum onun için onu darp ettim" diye ifade verdi.

Cani kocanın ifadesi ortaya çıktı!

Şanlıurfa'da dün eşine işkence yapan İ.A polis tarafından yakalandı. Olay Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı SSK caddesinde meydana geldi. İddiaya göre İ.A isimli şahıs imam nikâhlı yabancı uyruklu eşine 5 gün boyunca işkence etti. Bir binanın 6. katındaki odaya kilitleyen Eşi İ.A. 5 gün darp ettiği kadını o halde bırakıp kayıplara karıştı.

Yakalanan cani koca ifadesinde karısını aldatma suçuyla itham ederek yaptıklarını normal göstermeye çalıştı. "Karımın beni aldattığından şüpheleniyordum onun için ben de onu darp ettim" diyen işkenceci eş ifadesini görenleri şaşkına çevirdi.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen Emniyet ve sağlık ekipleri şiddete uğrayan kadına olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı Şanlıurfa asayiş ekipleri eşine işkence yapan İşkence yapan İ.A saklandığı bir bağ evinde yakaladı ve yaptığı işkence nedeniyle Emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Ne olmuştu?

Şanlıurfa'da, Suriye uyruklu İ.A., dini nikahlı eşi M.N.'yi (28), 5 gün boyunca odaya kapatıp zincirle döverek, işkence yaptı. Komşuların ihbarıyla kurtarılan kadın, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, işkenceci koca ise gözaltına alındı.

5 gün boyunca kilitleyip işkence yaptı

Olay, Direkli Mahallesinde meydana geldi. Suriye'deki iç savaşın ardından Türkiye'ye gelen İ.A., dini nikahlı eşi M.N. ve 3 çocuğu ile Şanlıurfa'da yaşamaya başladı.