Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Şantaj filmi hangi ülke yapımı?

Senarist ve yönetmenliğini Phil Volken'in yaptığı 20217 yapımı Şantaj filmi bu akşam Tv'de izleyici karşısına çıkacak. Orijinal adı Extortion olan Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? şeklinde araştırma yapılıyor. Peki, Eion Bailey'nin başrolü canlandırdığı Şantaj filmi hangi ülke yapımı?

Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Şantaj filmi hangi ülke yapımı?

Phil Volken'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu, Şantaj isimli film, bu akşam Star Tv'de izleyici ile buluşuyor. Başrolünde Deliver by Christmas, The Canyon ve From gibi yapımlrdan tanınan Amerikalı aktör Eion Bailey bulunuyor. Peki, Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Gerilim türündeki film, 17 Mayıs 2017 tarihinde ilk kez Filipinler'de gösterime girdi. Filmle ilgili merak edilen bir diğer konu ise Şantaj filmi hangi ülke yapımı olduğu. İşte, orijinal adıyla Extortion olan Şantaj filmi  hakkında detaylar...

Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Şantaj filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

ŞANTAJ (EXTORTİON) FİLMİ KONUSU NEDİR?

Doktor Kevin Riley (Elon Bailey), eşi Julie (Bethany Joy Lenz) ve oğlu Andy ile Bahamalar'ın cennet gibi adalarında tatile çıkmıştır. Her şeyin harika başladığı tatil, kiraladıkları bir tekneyle terkedilmiş bir adaya gidip, teknenin bozulması ve yiyecekleri olmadan adada mahsur kalmalarıyla kabusa döner.

Şantaj filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Şantaj filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 2

Onları bulan balıkçı Miguel (Barkhad Abdi) Kevin'ın karısı ve çocuğunu alıkoyarak yüklü bir miktar fidye ister. Sağlık durumu kötüye giden eşi ve çocuğunu kurtatabilmek için Kevin'ın çok az zamanı vardır.

ŞANTAJ FİLMİ OYUNCULARI

  • Eion Bailey
  • Bethany Joy Lenz
  • Barkhad Abdi
  • Danny Glover
  • Mauricio Alemany
  • Jake McLaughlin
  • Neal McDonough

 

ŞANTAJ FİLMİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Şantaj (Extortion) filmi Amerikan yapımıdır.