Sapık öğretmenin rezillikleri

32 yaşındaki sapık kadın öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisiyle sınıfta, arabasında ve evinde cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. Cinsel istismarın 2 yıldır devam ettiği tespit edildi.

Sapık öğretmenin rezillikleri

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Florida Miami'de öğretmenlik yapan 32 yaşındaki Valeria Costadino, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığının tespit edilmesinin ardından tutuklandı. Sapık öğretmenin 2 yıldır küçük çocukla cinsel ilişkiye girdiği ve bu eylemlerini sınıf da dahil her yerde sürdürdüğü tespit edildi.

Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlik sertifikası elinden alınan Costadoni, 3 ay süren soruşturmanın ardından 16 yaşından küçük biriyle cinsel ilişkiye girmekten tutuklandı. Florida eyaletinde cinsel ilişkiye girme yaşı 17'den başlıyor.

Sınıfta oral seks yaptığını kabul etti

Haber kanalı WPLG'nin bildirdiğine göre; ABD'deki polisler, Miami Arts Chartes okulunda öğretmenlik yapan Valeria Costadino'nun öğrenciyle evinde 4 kez cinsel ilişkiye girdiğini tespit etti.

15 yaşındaki çocuğun itirafının ardından polis çağırıldı ve öğretmen gözaltına alındı. Çocuk, sınıfta 'birçok kez' öğretmenin kendisine oral seks yaptığını söyledi. Öte yandan arabasında da birlikte olduklarını itiraf eden çocuk, aynı eylemleri öğretmeninin evinde de gerçekleştirdiklerini kabul etti.

Görevden alınmadan önce aynı okulda 7 yıl boyunca öğretmenlik yapan Costadoni'nin hemen görevine son verildiğini kaydeden okulun kurucusu ve müdürü Alfred de la Rosa, soruşturma başlatılana kadar durumdan haberdar olmadıklarını söyledi. Costadoni'nin tutuklanmasının ardından gerçekleri öğrendiklerini belirten Rosa, öğrencilerine destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sekiz yıl boyunca gözaltı süresinde bulunacak Costadoni, ev hapsi olarak da bilinen iki yıllık topluluk kontrolüne mahkum edildi ve bir daha öğretmenlik yapması yasaklandı.