Sarıyer'deki cinayet çözüldü! Taksiciyi hızlı sürmediği için öldürmüşler!

Belgrad Ormanı’nda geçtiğimiz günlerde ölü bulunan taksicinin, müşterisi olan iki kişi tarafından otomobili hızlı sürmediği için bıçakla öldürüldüğü ortaya çıktı. Taksicinin parası ile aracını gasp eden iki zanlı tutuklandı.

Sarıyer'deki cinayet çözüldü! Taksiciyi hızlı sürmediği için öldürmüşler!

Geçtiğimiz Cumartesi günü Sarıyer Belgrad Ormanı’nda vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

 Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin 33 yaşındaki Volkan Karakaya’ya ait olduğunu tespit etti.

Karakaya'nın zaman zaman korsan taksicilik yaptığını öğrenen polis, Karakaya’nın parasının ve aracının olmamasından yola çıkarak, şüpheli iki kişinin Karakaya’nın taksisine bindiğini tespit etti.

Şahısların peşine düşen polis, Adem A.(18) ve Y.A.’yı(15) önceki gün düzenledikleri operasyonla yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıslar ifadeleri alınmak ve sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü ile Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine götürüldü. 

- Otomobili hızlı sürmediği için öldürmüşler

Şüphelilerin Karakaya ile Eyüpsultan’dan Belgrad Ormanı’na 80 lira karşılığında götürmesi için anlaştıkları, seyir esnasında sürücüye daha hızlı gitmesini söyledikleri ancak sürücünün kabul etmemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı belirlendi.

Sonrasında şahısların Karakaya’yı bıçakla öldürdükleri ve cesedini de ormanlık alana sakladıkları öğrenildi. 

Emniyette işlemleri tamamlanan iki şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.