Üçüncü çocuk mu geliyor! Buse Varol gerçeği açıkladı

Şarkıcı Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması geldi. İşte 31 yaşındaki Varol'dan dikkat çeken ifadeler...

Üçüncü çocuk mu geliyor! Buse Varol gerçeği açıkladı

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ile Buse Varol, Şubat 2019'da oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin ikinci çocukları Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti.

Modacı Hakan Akkaya'nın 2022 koleksiyonu, önceki akşam Tersane İstanbul’da gerçekleşen defileyle tanıtıldı. Geceye katılan Alişan'ın oyuncu eşi, "Hakan'ın yaptığı defileler acayip güzel olduğu için çok merak ediyorum" dedi.

 Yeni bir işe başlayacağını belirten 31 yaşındaki güzel, "Dizi olacak, detay veremiyorum. Benim daha önce oynamadığım bir karakter olacak" ifadelerini kullandı.

Üçüncü çocuk mu geliyor! Buse Varol gerçeği açıkladı - Resim : 2

"Deneyeceğim, bilmiyorum"

Varol, basın mensuplarının "İki çocukla zorlanmayacak mısınız?" sorusuna, "Deneyeceğim, bilmiyorum" yanıtını verdi. Eşi Alişan'ın kendisini desteklediğini vurgulayan oyuncu, "Üç sene ara verdim, o da en büyük destekçim" dedi.

Ayrıca üçüncü kez anne olmak istediğini de dile getiren Buse Varol, "5-6 sene sonra olacak şekilde üçüncü çocuğu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Üçüncü çocuk mu geliyor! Buse Varol gerçeği açıkladı - Resim : 3