Ünlü şarkıcı Aydilge, gözyaşlarına boğulduğu pozunu paylaştı

Şarkıcı Aydilge, üniversiteden mezun olduğu gün çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı Aydilge, gözyaşlarına boğulduğu pozunu paylaştı

Şarkıcı Aydilge, üniversiteden mezun olduğu gün çekilen fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Yaşadığı heyecanı da anlatan ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

"Üniversiteyi birincilikle bitirdiğimde mezuniyet konuşmamı yaparken duygularımı tutamamış , çocuk gibi ağlamaya başlamıştım. Annemle babamın o anlamlı bakışları, hayranlık duyduğum hocalarımın beni gururla alkışlayışı, yepyeni bir hayatın beni bekliyor oluşu, yuvamdan, dört senedir burslu okuduğum güvenli alanımdan, üniversitemden ayrılmak zorunda olmam ve tüm bu heyecan kalbimi yerinden oynatmıştı. O zaman da ülkemde ve dünyada bir sürü sıkıntılar vardı. Haykıra haykıra ağlamak ve söylenmek istiyordum."

Ünlü şarkıcı Aydilge, gözyaşlarına boğulduğu pozunu paylaştı - Resim : 2

"Ben ne zaman böyle homurdansam, tarih hocam Dr Mahoney bana bakıp gülümserdi: karanlığa küfredeceğine bir mum yakmaya ne dersin Aydilge... O günden beri her sözümde ve davranışında boş boş homurdanmak yerine mumlarımı yakmaya çalışıyorum. Çünkü karanlık tek başına bir varlığa sahip değildir. O sadece ışığın yokluğudur.

Ünlü şarkıcı Aydilge, gözyaşlarına boğulduğu pozunu paylaştı - Resim : 3

Eflatun'un bayıldığım bir sözüyle bitireyim bu uzun postu... "Asıl sorun çocukların karanlıktan korkması değil, büyüklerin aydınlıktan korkmasıdır..."