Reynmen benzine ödediği fiyatı paylaştı çileden çıktı: "Pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya"

Benzin fiyatlarındaki artış fenomen ve şarkıcı Reynmen'i kızdırdı. Şarkıcı lüks aracı için ödediği parayı paylaştı ancak gelen yorumlar onu çileden çıkardı.

Reynmen benzine ödediği fiyatı paylaştı çileden çıktı: "Pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya"

Lüks arabasına mazot alan ve aldığı fiyatı paylaşarak tepki gösteren sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen gelen yorumlara adeta ateş püskürdü.

Reynmen daha önce "Kazanıyorum, harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor" diyen Reynmen benzindeki son zamdan sonra deposunu doldurmak istedi ve ödediği parayı paylaştı.

2 bin TL üzerinde bir ödeme yapan Reynmen "Ben sadece benzin almak istemiştim" yorumunda bulundu. Ancak takipçileri bu tepkisine sert çıktı.

Reynmen benzine ödediği fiyatı paylaştı çileden çıktı: "Pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya" - Resim : 1

"Çok garipsiniz"

Reynmen bir paylaşım daha yapıp "Ne aslanı ne yemi... Arabaya mazot aldık mazot. Başlarım aslanına da yemine de. Bu ne ya? Bu durumun benim paramın olup olmamasıyla hiçbir alakası yok. Eğer bir şeye pahalıyla pahalı demek... of ne anlatıyorum a.. ya. Çok garipsiniz inanamıyorum ya. Benzin 22-23 TL olmuş artık bırakın komplekslerinizi... Benzin fiyatına pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya. Yaşanan her şey komik" diyerek isyan etti.