Savaşçı dizisinin ekibinde isyan çıktı: Açız

Savaşçı dizisinin set işçileri maaşlarını alamadıklarını belirterek bir bildiri yayınladı. Bildiride "Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz" ifadeleri yer aldı.

Savaşçı dizisinin ekibinde isyan çıktı: Açız

Savaşçı dizisinin set işçileri mağduriyetlerini sosyal medyada açılan #SavasciEkipHakkiniAriyor etiketiyle dile getirdi ve bir bildiri yayınladı.

Bildiride "Savaşçı ekibi hakkını arıyor! Bu bildiri kar kış demeden ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta çalışan set işçilerinin hak arama bildirisidir. Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların saçını makyajını yapan kostümlerini tasarlayan repliklerini hatırlatan en iyi açıyı yakalmaya çalışan yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz. Lütfen sesimize ses olun. Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil. Bizi görüp duyan herkesten paylaşım yapıp farkındalık yaratmasını rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fox TV'de yayımlanan dizinin başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun yer alıyor. Dizinin yapımını ise Limon Film üstleniyor.