Scooter kazasında kahreden haber! 14 yaşındaki Esen öldü

Adana'da arkadaşı A.E.K. ile scooter ile seyahat eden Esen Keskin, arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan 14 yaşındaki Esen, 81 gün sonra hayatını kaybetti.

Scooter kazasında kahreden haber! 14 yaşındaki Esen öldü

Tartışmalara konu olan scooter, yine bir ölüm haberiyle gündeme geldi. Adana'da otomobilin çarptığı 14 yaşındaki Esen Keskin, tedavi gördüğü hastanede 81 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, 7 Ekim'de meydana geldi. A.E.K. yönetimindeki scootera Mustafa T. idaresindeki otomobil arkadan çarptı. Kazada A.E.K. ile arkasındaki arkadaşı Esen Keskin yaralandı. Otomobil sürücüsü ise kaçtı.

Scooter kazasında kahreden haber! 14 yaşındaki Esen öldü - Resim : 1

Sürücü tahliye edildi

Yaralılardan A.E.K., Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Keskin ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçiren A.E.K. ile Esen, operasyon sonrası entübe edildi. Kazadan sonra polise giderek teslim olan Mustafa T. ise tutuklandı.

Arkadaşının sağlık durumu iyiye gidiyor

Kazadan beri entübe halde olan Esen Keskin´in, önceki hafta beyin ölümü gerçekleşti. Keskin dün de 81 günlük yaşam savaşını kaybetti. Esen Keskin´in cenazesi, ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

A.E.K.'nin ise tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Cezaevindeki otomobil sürücüsü Mustafa T.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği belirtildi.