Seçkin Piriler oğlunu darp mı etti?

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında gündemden düşmeyen Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler ilişkisini konuştu. Tangöze, Seçkin Piriler'in büyük oğulları Hakan'ı darp ettiği iddiası ile mahkemeye başvurmasını yorumladı.

Seçkin Piriler ve 2016 yılında boşandığı Duman grubunun solisti Kaan Tazgöze gündemden düşmüyor. Seçkin Piriler son olarak eşi Kaan Tazgöze'nin kendisini çocuklarının önünde dövdüğünü öne sürerek karakola başvurmuştu. Asıl şiddet mağdurunun kendisi olduğunu belirten Kaan Tazgöze ise darp iddialarının reddederek, biri 8 diğeri 4 yaşında olan iki oğlununun velayetini almak için mahkemeye başvuracağını duyurmuştu. 

Yaşanan olay sonrası Kaan Tazgöze'nin çocuklarına karşı şiddet uygulamakla suçladığı Seçkin Piriler, iki oğlu ile yaşadığı evinin kapılarını ilk kez Duymadık Demeyin'e açtı. Seren Serengil'e çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İkinci oğlu Volkan'ı dünyaya getirdikten sonra aldatıldığını öğrenen Piriler, o sırada yaşadığı ağır travmaya çocuklarınında tanıklık ettiğini anlattı.

Öte yandan yasal süreç devam ederken Kaan Tazgöze ve Seçkin Piriler'in büyük oğlu Hakan'ın görenleri şoke eden bir görüntüsü ortaya çıktı. Bir yıl önce çekildiği öğrenilen fotoğrafta çocukları Hakan'ın yüzündeki darbe izleri dikkat çekiyor. Artık çocuklarını 15 günde 1, mahkemenin belirlediği saatler arasında görebilen Kaan Tazgöze, eski eşi Seçkin Piriler hakkında "Velayeti kötüye kullanma" iddiasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına başvuruda bulundu. Seçkin Piriler bu iddialar üzerine "Çocuklarımı darp ettiğim iddiası bana atılmış bir iftira" savunmasında bulundu. 

Seçkin Piriler oğlunu darp mı etti? - Resim : 2

Seren Serengil ise, "Seçkin'in evinin içerisinde herşey çocuklarının üzerine kurulu. Bana göre çocuklarının üzerine titreyen çok iyi bir anne. Eski kocasına anahtarını vermiş. Bu davranış benim özel hayatım yok demek. Baba eve geliyor, kavga çıkarıyor. Çocuklarda bu yüzden asabiyet var. Özellikle büyük oğlunda... O annenin, o çocuğun yüzüne vurması gibi bir seçenek olamaz. Ben buradan Kaan Tazgöze'ye soruyorum. 1 yıl neden bekledi? Ozaman neden dava açmadı? Çocuğun bir şey yaşadığı belli ama çocuğun sinirleri tamamen bozulmuş durumda. Çocuğu dolduruyor. Bu sizin karı kocalık probleminiz bu. Ben asla Seçkin'in dödüğüne inanmıyorum, bence bunlar iftira." yorumunda bulundu.