Seda Akman ile aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz, eski aşkı Serenay Sarıkaya ile görüntülendi! Diyaloglar epey dikkat çekici

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Seda Akman ile adı aşk dedikodularını karışmıştı. Cem Yılmaz'ın eski aşkı Serenay Sarıkaya ile diyaloğu dikkat çekti.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın diyalogları dikkat çekti. Adı Seda Akman ile aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya Canım', 'Hayatım' demesi şaşırttı. Muhabirleri geri çeviren Serenay Sarıkaya "Oyundan geldim, yorgunum. Görüşürüz" demekle yetindi. 

Serenay soruları yanıtsız bıraktı

Alice Müzikali'nin çıkışında Etiler'de görüntülenen Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkında yöneltilen sorulara yanıt vermedi. Muhabirleri geri çeviren Serenay Sarıkaya "Oyundan geldim, yorgunum. Görüşürüz" demekle yetindi. Güzel oyuncunun Cem Yılmaz sorularını cevapsız bırakması dikkat çekti.

Seda Akman ile aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz, eski aşkı Serenay Sarıkaya ile görüntülendi! Diyaloglar epey dikkat çekici - Resim : 1

Eski sevgiliye "Canım, Hayatım"

Sarıkaya, "Eski sevgiliniz Cem Yılmaz ile oyundan sonra bir mekanda eğlendiniz, yakınlaşmanız oldu. Yeniden bir aşk olur mu?" sorusuna, "Oyundan geldim, yorgunum. Görüşürüz" şeklinde yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Cem Bey'in hayatında bir kişi vardı. Size de, 'Canım', 'Hayatım' dedi" sözlerini ise yanıtsız bıraktı. Sarıkaya, ardından hızla evinin yolunu tuttu.