Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu! Cevabı herkesi şaşırttı

Seda Sayan, önceki akşam oğlu Oğulcan Engin'in sahibi olduğu mekanda görüntülendi. Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner hakkında ne düşündüğü soruldu. Sayan’ın verdiği cevap herkesi şaşırttı.

Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu! Cevabı herkesi şaşırttı

Mehmet Ali Erbil'le tecavüz polemiğiyle gündeme gelen Seda Sayan ile ünlü şovmenin arasındaki buzlar erişmişti. Oğlu Oğulcan Engin'in sahibi olduğu mekana giden Sayan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu! Cevabı herkesi şaşırttı - Resim : 1

"MEHMET ALİ BENİM KARDEŞİM"

Seda Sayan, dostu Mehmet Ali Erbil'in 'Gelinim Mutfakta' adlı programını sunmasına ilişkin, "Çok yakıştı. Mehmet Ali benim kardeşim. Ufak bir aile tartışması yaşadık ama hepsi geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu! Cevabı herkesi şaşırttı - Resim : 3

"İZİN VERİRSE KONUŞURUM"

Oğulcan Engin'in oyuncu Miray Daner ile aşk yaşaması hakkında ne düşündüğü sorulan Sayan, "Benim konuşma yasağım var. Bu konuda konuşamıyorum. Oğulcan ne zaman izin verirse o zaman konuşurum" açıklamasını yaptı.

Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu! Cevabı herkesi şaşırttı - Resim : 4

"AŞK YOK"

Seda Sayan, organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamadığını da yineledi. Seda Sayan, "Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata'nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de 'varım' dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" dedi.(SnobMagazin)