Seda Sayan'ın estetik sonrası hali sosyal medyayı salladı

Seda Sayan, Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği için kendisine laf attığı iddia edilen Muazzez Ersoy hakkında neler söyledi?

Seda Sayan bir süredir yeniden estetik ameliyatlarıyla magazin gündeminde... Önceki yaz örümcek ağı tekniğiyle yüzünü gerdiren ve bu operasyonun görüntülerini yayınlayan Sayan, konuyla ilgili şunları söylemişti:

Son olarak Fransız askısı yöntemiyle kaşlarını, elmacık kemiklerini ve gıdığını gerdiren Sayan’ın operasyonları sosyal medyada çok konuşuldu.

62 yaşındaki Muazzez Ersoy’un tam da bu günlerde yaptığı paylaşım olay oldu. Ersoy’un “Kendine benzemek ne güzel, filtresiz” notuyla yayınladığı fotoğraflarla Seda Sayan’ı hedef aldığı iddia edildi.

Sosyal medyada Muazzez Ersoy’un kendisine laf attığını düşünenlerin yorumlarını gören Seda Sayan, çok sinirlendi ve bir takipçiye “Gerdirip gerdirip söylemeyenler... Ah doktor Serdar Eren kimlere elin değmedi ama söyleyemezler” mesajını yazdı.

Bunun üzerine Muazzez Ersoy, yaptığı paylaşımla Seda Sayan’ı kastetmediğini belirtti ve şu yazılı bir açıklamayı yaptı:

“Ben instagram'daki yorumumu herkes için yaptım, şöhretli bir kişi ya da kişiler için söylemedim. Photoshop'lar çok abartılıyor, insanların normal halleriyle instagram'daki fotoğrafları arasında dağlar kadar fark var; photoshopla insanların başka bir insana dönüşmesine karşıyım. Bu arada estetiğe de karşı değilim ki. Beni tanıyanlar, bilirler ki ne polemik severim ne de bu tarz durumlarda kalmayı. Takipçilerin, yorum yapanların sözleri de, yorumları da bana mal edilmesin.”

Seda Sayan yaptırdığı estetik operasyonun ardından ilk kez ortaya çıktı ve Arnavutköy’de bir balıkçıda iç işleri eski bakanı Abdülkadir Aksu, oğlu avukat Murat Aksu ve gelini Çağla Şahin Aksu ile beraber yemek yedi. Sayan’ın yeni görüntüsü de sosyal medyayı salladı. Ünlü sanatçının eski hali ile yeni hali karşılaştırıldı.

Seda Sayan’a balıkçı çıkışı Muazzez Ersoy’la arasında yaşanan polemik soruldu. Konuşmak istemeyen Sayan, hızla arabaya bindi ve telefonuyla ilgilendi.

Öte yandan Seda Sayan’ın yaptırdığı estetik operasyonları gizlediğini öne sürdüğü Muazzez Ersoy, hafta başı bir gözlükçüde kameralara takıldı. Ünlü şarkıcı aynı zamanda gözlük mağazasının sahibinin yeğeni olan Emre Altuğ’la karşılaştı.

“Güldür Güldür Show”dan ayrılan Emre Altuğ son olarak Ferit Aktuğ’un yerine “Şans Kapıyı Çalınca” adlı yarışmayı sunmaya başlamıştı. Altuğ “Güldür Güldür Show”la ilgili konuşurken yanına Muazzez Ersoy geldi. Pandemi nedeniyle konserler iptal edildiği için evde oturduğunu belirten Ersoy, korona virüse karşı önlem almayıp sorumsuz davrananlara tepki gösterdi.

Babasıyla aynı evde yaşadığını belirten Emre Altuğ ise her hafta koronavirüs testi yaptırdığını açıkladı. Ersoy ve Altuğ’a Hollywood starı George Clooney’nin, 14 arkadaşına 1’er milyon dolar hediye ettiği hatırlatıldı.