Sefirin Kızı 24. Bölüm izle

Sefirin Kızı dizisinin 24. bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. 19 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Peki Sefirin kızı 24. bölümde neler oldu? İşte Sefirin Kızı dizisinin 24. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sefirin Kızı 24. Bölüm izle

Sefirin Kızı dizisinin 24. bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sefirin Kızı 24 bölüm internete yüklendi. İşte Sefirin Kızı 24. bölüm izleyebilreceğiniz link.

Sefirin kızı 24. bölümde neler oldu?

Menekşe'nin limonatasına koyduğu uyku ilacı yüzünden Melek'in kalbi durur. Nare ve Sancar, kızlarının acısıyla kenetlenirken Nare kızı uçup gitmesin diye onun başucunda ellerini sıkı sıkı tutar. Sancar camiye gidip Allah'a yalvarır ve bir adak adar. Kızı yaşarsa, Alacakuş'la yavrusunu uçup gitmeleri için serbest bırakacaktır.

Menekşe Gülsiye'ye yakalanır

Menekşe konağın içinde hapis kalan Akın'ı dışarıya çıkarmaya çalışırken, Gülsiye'ye yakalanır. Kahraman, çocuk kaçırmaya kalkıştıkları için onlara çok sinirlenir ama yine de onları kurtarmak için bir plan yapar.

Lakin, bu sefer Kahraman da Sancar'ın kurduğu çok büyük bir tuzağın içine çekilmiştir.

Sefirin Kızı 24 bölüm izle

İşte Sefirin Kızı dizisinin 24. bölüm ful tek parça izleyebileceğiniz link.

 

Yapımcı: O3 Medya ve NGM
Yönetmen: Emre Kabakuşak 
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz - Sedef Nehir Erdem