Sefirin Kızı 44. Bölüm full izle

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 44. Bölümünü yayınlandı. Sefirin Kızı son bölümde; Mavi’nin Melek’i kaçırmasıyla aralarında bambaşka bir bağ kurulmaya başlar. İşte 15 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Sefirin Kızı 44. Son bölüm…

Sefirin Kızı 44. Bölüm full izle

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül, Geçirgen Bağırsak İltihabı nedeniyle diziden ayrıldı. Neslihan Atagül yerine dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün oldu. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 44. bölümü yayınlandı. 15 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin son bölümde; Mavi, Sancar’la olan evliliğinin keyfini süremeden eski eşi Sedat üzerine kabus gibi çöker. Geçmişin yaralarından kurtulmaya çalıştıkça daha beter içine çekilen Mavi, bir yandan Sancar’a duyduğu güveni de sorgulamaya başlar.Sancar kendini dönüp dönüp aynı soruların ve şüphelerin içinde çırpınırken bulur. Bir yandan Mavi’yi korumaya çalışan yüreği bu yangından sağ kurtulabilecek kadar güçlü olsa da aklıyla mücadelesi devam eder.

Yahya ve Dudu’nun düğün hazırlıkları son sürat devam ederken Yahya kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Diğer tarafta Elvan, anası bildiği Halise ile hiç beklemediği bir konuşma yapar. Yapayalnız olduğunu hissettiği anda ona elini uzatan Bora’nın elini tutma konusunda ise kararsızdır.Güven, Melek’i almak için Sancar’dan yediği son golün üzerine kendine yeni oyun arkadaşları bulur. Bu kez çok daha tehlikeli ve kontrol edilmesi imkansız bir oyunun içine girmektedir. Yahya ve Dudu için büyük gün gelip çattığında herkesi birbirinden ilginç sürprizler beklemektedir. Efeoğlu ailesi için unutulmaz bir düğün günü olacaktır.İşte Sefirin Kızı dizisinin 44. bölüm tek parça linki…

Sefirin Kızı dizisi 43. bölümde neler oldu?

Mavi’nin Melek’i kaçırmasıyla aralarında bambaşka bir bağ kurulmaya başlar. Diğer tarafta Melek’in ortada olmaması Sancar ve Güven’i büyük bir paniğe sürüklerken aralarındaki gerilimi de tırmandırır. Dudu arka arkaya sıraladığı yalanlarla Yahya’nın gözünde kendini aklamaya çalışır ancak aralarında oluşan güvensizlik Yahya’yı derinden sarmıştır. Halise’nin beklenmedik müdahalesi ise hem Dudu’yu hem de Yahya’yı çok şaşırtacaktır.

Sancar, kızının velayeti için var gücüyle savaşmaya devam ederken çok önemli bir tanık ile irtibata geçilir. Güven, radarından kaçmayan bu bilgi sayesinde Sancar’ın bütün umutlarını boşa çıkarmak için kolları sıvar. Elvan, kalbinde kopan fırtınalarla başa çıkmaya çalışırken Gülsiye’yi de sırrına ortak eder. Dükkana gelen sürpriz misafire şaşıran Elvan, Bora ile olan ilişkisinde de radikal bir adım atar. Mavi ve Melek birlikte zaman geçirirken resme Sancar’ın da dahil olmasıyla Mavi’nin geçmişindeki sırları da yavaş yavaş ortaya çıkar. Sancar ve Mavi’nin asıl yolculuğu kalplerinin sesini dinlemeleriyle başlarken Sancar vermesi gereken çok büyük bir sınavla karşılaşacaktır.

Sefirin Kızı 44. Bölüm izle

Sefirin Kızı 44. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sefirin Kızı Dizisinin Konusu

Sefirin Kızı dizisinin konusu şöyle: “Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa'ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar'ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.”

Sefirin Kızı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Sancar Efeoğlu – Engin Akyürek
  • Nare – Neslihan Atagül Doğulu
  • Mavi - Tuba Büyüküstün
  • Gediz – Uraz Kaygılaroğlu
  • Yahya – Doğukan Polat
  • Elvan – Hivda Zizan Alp
  • Refika – Özlem Çakar
  • Akın – Erhan Alpay
  • Güven – Erdal Küçükkömürcü
  • Halise – Gonca Cilasun
  • Menekşe – Tülin Yazkan
  • Müge- Esra Kızıldoğan
  • Zehra – Cemre Öktem
  • Kavruk Ömer – Edip Tepeli
  • Melek – Beren Gençalp