Tuba Büyüküstün’den bomba Murat Boz itirafı!

'Sefirin Kızı' adlı diziden sonra Murat Boz ile Another Self adlı projede yer alan Tuba Büyüküstün'ün bomba itiraflarda bulundu.

Tuba Büyüküstün’den bomba Murat Boz itirafı!

Son olarak 'Sefirin Kızı' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Tuba Büyüküstün, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atlas Sineması’nda düzenlenen “Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi“ konulu söyleşiye katıldı. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden oyuncu, ‘Another Self’ dizisinde birlikte rol aldığı ve adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Murat Boz hakkında da konuştu.

Söyleşide oyuncu- yönetmen ilişkisinden kadın haklarına, dijitalleşmenin öneminden İstanbul'daki değişime kadar birçok konuda konuşan Büyüküstün, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

Tuba Büyüküstün’den bomba Murat Boz itirafı! - Resim : 1

Tuba Büyüküstün, şarkıcı Murat Boz ile birlikte başrolünde yer aldığı dijital bir platformda yayınlanacak olan ‘Another Self’ dizisinin çekimleri hakkında konuştu.

Çekimlerin tamamlandığını söyleyen güzel oyuncu, “Çekimler harika geçti. İstanbul’da başladık, Ayvalık’ta devam ettik, İstanbul’da bitirdik” ifadelerini kullandı.

"Siz daha iyi biliyorsunuz" 

39 yaşındaki Büyüküstün, Boz ile çıkan aşk haberleriyle ilgili olarak “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Büyüküstün, oyuncu olduktan sonra da bu gözlemlerin daha farklı şekilde geliştiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Oyuncu olarak en büyük malzemen kendinsin zaten. Benden başka malzemem yok. Dolayısıyla kendi içimde kendi sahip olduğum malzemeyi yaşadıklarımla en doğru şekilde birleştirmem gerekiyor. Bunu harmanlayıp öyle sunmam gerekiyor ve önüme gelen karakterde hangisini nerede, ne derece kullanacağımı. Bazen hiç tahmin etmediğim şeyler çıkıyor. Her şey o kadar planlı değil tabii ki. Bazen o karakterle ilgili bir fikrin oluyor başlarken senaryoyu okuduğunda. Fakat sonra yolculukta bir bakıyorsun ki bambaşka bir şey çıkıyor içinden. Onu da kabul etmek lazım ve aslında her yolculukta bir kendini tanıyış."

Hiçbir zaman kelimeler, hissettiklerimizi ya da düşündüklerimizi anlatmaya yeterli olmuyor. Bir senaryoyu iki kişi okuduğunda farklı şeyler gördüğünü ve farklı fikirler ortaya çıktığını belirten başarılı oyuncu, "Senaryoyu okuduktan sonra yönetmenle de konuştuğun zaman bazen çok ayrı yerlerde oluyorsunuz, bazen de çok yakın yerlerde olabiliyorsunuz.

Oyuncu demek ona verilen duruma metine, duyguya inanmak demek. Sonuna kadar inanmak zorundasın performe edebilmek için. Yönetmenle ayrıştığın yerler varsa karşılıklı birbirinizi ikna etmeniz gerekiyor. Oyuncu ikna olmak zorunda. Ama yönetmen de ikna olmak zorunda ve bu bir süre sonra dansa dönüşüyor.

Eğer doğru giderse çok güzel bir tangoya dönüşüyor. Doğru yönlenmezse güzel bir meydan savaşına dönüşüyor. Eser çıkıyor sonuçta..." dedi.