Sefirin Kızı dizisine bomba transfer!

Neslihan Atagül'ün ayrılığının ardından Tuba Büyüküstün'ün dahil olduğu başrollerini Engin Akyürek'in oynadığı Sefirin Kızı dizisine bir bomba transfer daha... Şafak Başkaya Sefirin Kızı dizisinde hayranlarıyla buluşacak.

Sefirin Kızı dizisine bomba transfer!

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı’na bir bomba isim daha katıldı.

Geçtiğimiz günlerde geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziye veda eden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün ardından Uraz Kaygılaroğlu da ayrılmıştı. Son olarak dizinin yıldız isimlerinden Bülent Şakrak'ta Sefirin Kızı'na veda etmişti. 

Dizide yaşanan yaprak dökümünün ardından bomba transferler gerçekleştirildi. Neslihan Atagül'ün yerine gelen Tuba Büyüküstün ile dizideki tüm dengeler değişmişti.

Seyirciyi Star TV ekranlarına kilitleyen Sefirin Kızı'na son olarak ünlü oyuncu Şafak Başkaya dahil oldu. 37 yaşındaki Başkaya, dizide hayranlarıyla buluşacak.

Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! - Resim : 1

Şafak Başkaya kimdir?

1983 doğumlu oyuncu Şafak Başkaya İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Maltepe Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi, Kaybedenler Kulübü, Muhteşem Yüzyıl, Mahmut ile Meryem, Benim Adım Gültepe ve Anne gibi projelerde yer almıştır. Günümüzde ise Vatanım Sensin dizisinde Mestan Efe karakterini canlandırmaktadır.

Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! - Resim : 3