Sefirin Kızı sezona böyle veda ediyor

Star TV dizisi Sefirin Kızı'nın sezon finali fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı'nın Pazartesi günü ekrana gelecek 17. bölümünde Sancar vurularak sular altında kalıyor ve öldü mü soruları akla geliyor.

Sefirin Kızı sezona böyle veda ediyor

Star dizisi Sefirin Kızı, 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak 17. bölümüyle sezon finali yapıyor.Sefirin Kızı'nın sezon finali fragmanı yayınlandı.

Sefirin Kızı'nın sezon finalinde Sancar'ın kanlar içinde sular altında kalması Sancar ölüyor mu? sorularını akla getirdi.

Silahın ateş aldığı Sefirin Kızı'nda Nare'nin bayılması da dikkat çekerken, Nare'yi kaçırma planları yapılıyor.

Sefirin Kızı'nın yeni bölümünde: Heyecan ve gerilimin iyice yükseldiği “Sefirin Kızı” nefesleri kesecek bir bölüm ile sezon arası verecek. Melek ve Kavruk’u kim bulacak?

Sancar, Menekşe’nin hamileliği ile ilgili gerçeği öğrenecek mi? Kahraman’la iş birliği yapan Akın, istediğini elde edebilecek mi? Nare ve kızı için kendini feda etmeye hazır olan Sancar, sevdiklerini kurtarabilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı’nda; Engin Akyürek; ‘Sancar Efe’ karakterine, Neslihan Atagül Doğulu ise ‘Sefirin Kızı Nare’ karakterine hayat veriyor.

Sefirin Kızı, 22 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de 17. bölümü olan sezon finaliyle Star'da ekrana gelecek.