Ünlü popçu Hadise'nin hastalığı hayranlarını üzdü!

STAR TV Sefirin Kızı dizisinin yıldız ismi Neslihan Atagül'ün hastalanmasının ardından korona virüsü yenen ve Kaan Yıldırım'dan ayrılan O Ses Türkiye jüri üyesi popçu Hadise de, yakalandığı hastalığı açıkladı.

Ünlü popçu Hadise'nin hastalığı hayranlarını üzdü!

Korona virüse yakalanan Hadise, evinde gördüğü tedavi sonrası virüsü yenmişti. Ünlü popçu Covid-19 nedeniyle kendisinde başka bir hastalığın da ortaya çıktığını söyledi.

Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını belirten Hadise, "Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım" dedi.

Ünlü popçu Hadise'nin hastalığı hayranlarını üzdü! - Resim : 1

Ünlü popçu, "Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim. 2 hafta kendi evimde tek başıma kaldım. 4 hafta boyunca öksürdüm. Başım çok fena ağrıdı. Kusmalarım çok oldu. 5. günümde tat ve koku almamaya başladım. Asıl beni mahveden korku oldu. Televizyonlarda sürekli izlediğimiz o kötü görüntüler beni panikletti. Endişeden anksiyete oldum. Öksürük geçmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, şarkı söyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular vardı. Neyse ki koronayı atlattım. Ama anksiyete kaldı" dedi.

 

Ünlü popçu Hadise'nin hastalığı hayranlarını üzdü! - Resim : 3