Seks hakkında çok ilginç bilgiler! Bu tüyoları dikkat! Tüm ipuçları ilk buluşmada gizli!

Seks uzmanı Annabelle Knight cinsel hayatınızı şekillendirecek çok önemli tüyolar verdi. Sadece randevuda bile partnerinizin yatakta nasıl performans sergilediğini anlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Partnerinizin mimikleri, yemek yeme şeklini, espri anlayışı bakın cinsel hayatı hakkında ne gibi bilgiler veriyor. İşte detaylar...

Seks hakkında çok ilginç bilgiler! Bu tüyoları dikkat! Tüm ipuçları ilk buluşmada gizli!

Seks uzmanı Annabelle Knight, her zaman bir tabu gibi karşılanan Seks ve cinsellik hakkında çok önemli tüyoları paylaştı. İyi bir seks hayatınız olsun istiyorsanız bunlara dikkat! 

İşte partnerinizin günlük alışkanlıklarından, yatakta nasıl olduğunu anlayacağınız küçük ayrıntılar. Eğer partnerinizle ilk defa bir akşam yemeğine çıktıysanız mimikleri, yemek yeme şeklini, espri anlayışı size aslında çok büyük ipuçları veriyor. 

Seks hakkında çok ilginç bilgiler! Bu tüyoları dikkat! Tüm ipuçları ilk buluşmada gizli! - Resim : 1

Ellere dikkat

Knight, iyi bir mizah anlayışına sahip olmanın, yatakta iyi olmanın temel bileşenlerinden biri olduğunu belirtiyor. Eğer karşınızdaki kişinin espri kalitesi iyise ve sizi güldürebiliyorsa anlayın ki partneriniz sizi yatakta mutlu edebilir. 

Eğer partneriniz ellerini iyi kullanıyorsa bu da yatakta iyi olabileceğinin bir başka ipucu. Ellerini iyi kullananların, yatakta iyi olabileceği belirtiliyor.

Seks hakkında çok ilginç bilgiler! Bu tüyoları dikkat! Tüm ipuçları ilk buluşmada gizli! - Resim : 2

İlk buluşmada bunlara dikkat!

Knight'a göre; partnerin iyi öpüşmesi, yatakta yüksek ihtimalle iyi olabileceğini işaret ediyor. Kngiht'a göre; randevuya çıkılan kişinin yemek yemeyi aceleye getirmesi, yakınlık için de acele ettiğini gösterebilir.

Menüsünde sürekli aynı şeyleri yiyor olması, sekste de yeni şeylere açık olmadığını gösteriyor olabilir. Partnerinin günün önemseyen, konuşarak ve sorular sorarak daha iyi anlamak isteyen kişinin, yatakta da neyin işe yaradığını anlama olasılığı yüksek olacaktır.

Seks hakkında çok ilginç bilgiler! Bu tüyoları dikkat! Tüm ipuçları ilk buluşmada gizli! - Resim : 3