Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, nereli?

TRT 1 ekranların uzun soluklu dizilerinden olan Seksenler yeni sezonu başladı. Eda Akalın seksenler dizisi yeni sezonda yer alan oyuncular arasında yer alıyor. Peki, Eda Akalın kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, nereli?

Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, nereli?

Seksenler dizisi Suna kimdir?

Seksenler dizisinde Suna, İstanbul’da üniversite okuyan ve kız yurdunda kalan bir karaktere hayat veriyor. Dayısı Fehmi’yi ziyaret eden Suna mahallede Kahveci Mesut’un çırağı olan Cemal’e aşık olmuş ve bu nedenle sık sık mahalleye ve dayısı Fehmi’ye geliyordu. Özgürlüğüne oldukça düşkün olan Suna karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Eda Akalın. 

Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Eda Akalın kimdir?

Eda Akalın 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Seksenler Suna'yı Eda Akalın canlandırmaktadır. Eda Akalın, Müjdat Gezen Sanat Akademisi'nde eğitimini almıştır. Bilgi Üniversitesi Reklamclık mezunu olan Eda Akalın birçok dizide rol aldı. Keşke Hiç Büyümeseydik, Masallardan Geriye Klan ve Ara Beni filmlerinde oynamıştır.

Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Akalın, Craft Oyunculuk Atölyesi'nde de yer alan Eda Akalın tiyatro ve dizi oyuncusudur. Şimdilerde Seksenler dizisinde Fehmi'nin yeğeni Suna olarak yer alan Eda Akalın, 1994 doğumludur.