Selçuk Yöntem'den Kenan Işık açıklaması! İşte Kenan Işık'ın son durumu

Kim Milyoner Olmak İster programı ile hafızalara kazınan değerli oyuncu Kenan Işık hakkında Selçuk Yöntem'den bir itiraf geldi. Selçuk Yöntem katıldığı programda Kenan Işık ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kenan Işık'ın son durumunu ise Ozan Zeybek aktardı.

Selçuk Yöntem'den Kenan Işık açıklaması!  İşte Kenan Işık'ın son durumu

Uzun yıllardır komada olan Kenan Işık son durumu sık sık merak konusu oluyor. Son olarak Selçuk Yöntem Kenan Işık açıklaması yapınca yine ünlü oyuncunun son durumu merak konusu oldu. Selçuk Yöntem Kenan Işık ve 'Kim Milyoner Olmak İster' itirafıyla gündeme geldi.

2014 yılında spor sonrası saunaya giren Kenan Işık, sauna çıkışı dengesini kaybederek yere düştü. Şiddetli çarpmanın etkisiyle kafa travması geçiren Kenan Işık o günden beri komada. Oyuncu Selçuk Yöntem katıldığı 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programında meslektaşı hakkında konuştu.

Selçuk Yöntem, bir dönem kendisi gibi 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık'la ilgili açıklamalarda bulundu. 68 yaşındaki sanatçı, üç sezon boyunca izleyiciyle buluştuğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının ilk sunucusu Kenan Işık’ı izlediği zamanları anlattı.

Selçuk Yöntem'den Kenan Işık itirafı

“Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum” açıklamasını yapan Yöntem, tedavisi evinde devam eden Kenan Işık'ın son durumuna ilişkin de konuştu.

Yöntem, “Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken 'Bunu ondan başka kimse sunamaz' diye düşünüyordum. 'Kendim sunsam nasıl sunarım?' diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur" açıklamasını yaptı.

Kenan Işık'ın son durumunu Ozan Zeybek açıklamıştı

Ozan Zeybek, geçtiğimiz ay Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. A Spor'da konuşan Zeybek, usta sanatçının sağlık durumunu anlatmıştı: Sekiz yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor." Kaynak: Manyet