Selim Soydan, Nihat Özdemir'in elini öpmeye çalışmasıyla ilgili ilk kez tv100'e konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in elini öpmeye çalışmasıyla ilgili ilk kez tv100'de VAR Odası programına konuştu

Selim Soydan, Nihat Özdemir'in elini öpmeye çalışmasıyla ilgili ilk kez tv100'e konuştu

A Milli Takımımızın Moldova ile oynadığı hazırlık maçını TFF Başkanı Nihat Özdemir, Selim Soydan ile birlikte izledi. İkili, Almanya’nın Paderborn kentinde oynanan karşılaşmada tribünde yan yana oturdu. 

Cengiz Ünder’in maçın 77. dakikasında attığı ve ay yıldızlı ekibi 2-0 öne geçiren golden sonra ise kameralara ilginç bir enstantane yansıdı. Bu gole sevinen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan, başkan Nihat Özdemir'in elini sımsıkı tutup öpmek istedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in elini öpmeye çalıştığı fotoğraf hakkında sadece tv100 spor muhabiri Mehmet Batuhan Ağır'a konuştu.

Mehmet Batuhan Ağır: Milli maçta Sn. Nihat Özdemir’in elini öpme görüntünüz oldukça tartışıldı. Neler söylemek istersiniz ?

Selim Soydan: Yok ki öyle bir şey. O an gol olduğu için Nihat abinin elini tuttum,bak Cengiz çok forma giriyor dedim. Hepsi o kadar