Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi

Selin Ciğerci arasındaki kavga her geçen gün daha da şiddetlenen Deniz Akka'ya kanal yönetimi ve yayın partnerleri tarafından 'artık sus' uyarısı yapıldı. Bu sözler üzerine Akkaya yayın sonrası konuşturulması engelleniyor diye kulis ve koridorlarda camı çerçeveyi indirdi.

Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi

Ünlü manken Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasındaki kavga her geçen gün daha da şiddetleniyor. MedyaTava'nın edindiği bilgiye göre; Beyaz TV'deki programda da Ciğerci aleyhinde konuşan Akkaya'ya kanal yönetimi ve yayın partnerleri tarafından 'artık sus' uyarısı yapıldı. Ciğerci olayının takıntıya dönüştüğü söylendi. Bu sözler üzerine Akkaya yayın sonrası konuşturulması engelleniyor diye kulis ve koridorlarda camı çerçeveyi indirdi.

Son günlerde Selin Ciğerci aleyhinde yaptığı açıklamalar sonrası eski manken Deniz Akkaya,  28 Eylül günü Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılmadı.  

Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi - Resim : 1

Programda; Seren Serengil ve Bircan Bali ile sunuculuk yapan Akkaya'nın programda olmaması dikkat çekti. Ciğerci aleyhindeki açıklamaları nedeniyle işine son verildiği konuşuldu. Ama Akkaya sosyal medyada konuşulan bu iddiaları adeta yalanlarcasına Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. 

RTÜK başkanıyla görüşmeye gitti

Akkaya, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'le görüşmek için Ankara'ya gittiğini söyledi. Gerekçe olarak, "Değerli izleyicilerimiz günlerdir çabaladığımız konumuz yani gündüz kuşağında Türkiye’de özellikle ailelerin ve çocukların televizyon başında olduğu saatlerde p... elden ele gezen ve cinsel kimliğini pazarlamak dışında bir vasfı olmayan, Fetö terör örgütü ilişkileri bilinen bu şahsı Ankara’da gerekli mecralara şikayet etmek için bugün kanalım Beyaz Tv’den izin aldım. Yarın sizlerle birlikte olacağım. Yarın görüşmek üzere" diye bir açıklama yaptı.

Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi - Resim : 2

Ciğerci aleyhinde sık sık açıklamalarda bulunan Akkaya'ya kanal yönetimi ve yayın partnerleri tarafından 'artık sus' uyarısı yapıldı. Ciğerci olayının takıntıya dönüştüğü söylendi.

Koridorlarda camı çerçeveyi indirdi

Bu sözler üzerine Akkaya yayın sonrası 'konuşturulmam engelleniyor' diye kulis ve koridorlarda camı çerçeveyi indirdi. Kanal yönetimini omurgasızlıkla suçladı.

İşte bu olaydan sonra kanal yönetimi, Akkaya'ya bir daha programa çıkmayacağını iletti. Programın Akkaya olmadan Seren Serengil ve Bircan Bali ile devam edeceği de kendisine iletildi.

Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi - Resim : 3

İşte Deniz Akkaya bu sebeple yayına çıkmadı. Akkaya aslında kanala geri dönebilmek için de "RTÜK Başkanı ile görüşmeye gidiyorum." diyerek yaptığı paylaşımla Beyaz TV'ye bir nevi mesaj yolladı. "

Kanal yönetimi geri adım atmadı

RTÜK Başkanını tanıyorum" mesajına rağmen kanal yönetimi geri adım atmadı. Akkaya da yeniden soluğu kanalda aldı. Yönetimle görüştü. Hatta o görüşmede gözyaşlarını tutamadı.

Selin Ciğerci ile kavgası büyüyen Deniz Akkaya, sinir krizi geçirdi! Camı çerçeveyi indirdi - Resim : 4

Deniz Akkaya'nın işine son verileceği öğrenildi

Akkaya yayında  ya da dışarıda bir daha Selin Ciğerci'yi ağzına almayacağını söyledi. Bu görüşme sonrası Akkaya yeniden yayına çıkabildi ama kulislerde Akkaya'nın artık programda kalıcı olmadığı konuşuluyor. Yakın zamanda Akkaya'nın işine son verileceği programı partnerleri Seren Serengil ile Bircan Bali'nin sürdüreceği öğrenildi. 

Kaynak: Medyatava