Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı aldattı mı?

Seren Serengil, bu kez Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra'yı aldattığını iddia ediyor. Televizyon programında yayımlanan fotoğraflar gündemde bomba etkisi yarattı.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı aldattı mı?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evliliğinin etrafında kara bulutlar geziniyor. Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'in sosyal medyada bazı fotoğraflarını beğenmesinin ardından başlayan aldatma suçlamalarında oklar bu kez Selin Ciğerci’ye çevrildi. 

Seren Serengil bu kez de Selin Ciğerci'nin, eşi Gökhan Çıra'yı, Tolga Polat ile aldattığını iddia etti. Canlı yayında fotoğraflar paylaşılırken, Tolga Polat’ın iddiaları da bomba etkisi yarattı. Selin Ciğerci ile olan ilişkisini ve yaşadığı süreci anlatan Polat, birlikte çekilen fotoğraflarını da canlı yayında gösterdi.

Polat'ın öne sürdüğü iddialar arasında, Selin Ciğerci ile bir süre ilişkilerinin olduğu yer alıyor. Polat olanları şöyle aktarıyor: "Hatta Gökhan, Selin ile konuştuğumuzu öğrenmiş geldi mekan bastı. Gökhan, yanında olmadığı zamanlarda görüntülü konuşuyorduk. Bir kaç kere görüştük. Kerimcan'ın evinde de buluştuk, dışarı da da görüştük."

Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı aldattı mı? - Resim : 2

Tolga Polat'ın açıklamaları ve televizyon programında yayımlattığı fotoğraflar izleyicileri şaşırttı. Programda, fotoğrafların ihanet belgesi niteliğinde olduğu ifade edildi.

Selin Ciğerci'nin kıskançlık nedeniyle Melisa Emirbayer'e şiddet uyguladığı iddiaları da öne atılmıştı. Olayın kendi kariyerini tehlikeye atmak için çıkarıldığını belirten Selin Ciğerci, ardından kendisine iftira atıldığını kanıtlamak için Melisa Emirbayer ile birlikte arabasında video çekmişti. Emirbayer, Ciğerci ile birlikte yer aldığı videoda kandırıldığını ifade etmişti.