Selin Ciğerci ile 6 ay önce boşanmıştı! Herkesi şoke eden haber geldi! Gökhan Çıra baba oldu

Selin Ciğerci ile iki kere nikah masasına oturup boşanan Gökhan Çıra baba oldu. Ciğerci'yi aldattığını itiraf eden Çıra, bebek haberi ile herkesi şoke etti.

Selin Ciğerci ile  6 ay önce boşanmıştı! Herkesi şoke eden haber geldi! Gökhan Çıra baba oldu

Cinsiyet değiştirerek kadın olan Selin Ciğerci, futbolcu Gökhan Çıra ile evlenmişti. Çift boşanıp kısa süre tekrar evlenmiş, ancak bu evlilikte kısa sürmüştü. Geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, bugün ise baba olduğunu duyurarak herkesi şoke etti. İşte Gökhan Çıra'nın bebeği...

GÖKHAN ÇIRA'NIN BEBEĞİNİN ANNESİ KİM?

Bebeğin annesinden bahsetmeyen Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor, seni çok seven bir baban var" dedi. Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, bir süredir ismini ve yüzünü gizli tuttuğu bir kadınla aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde parmağındaki yüzüğü paylaşarak evlilik kararı aldığını duyuran Gökhan Çıra, bu sefer de baba olduğunu söyleyerek kafa karıştırdı.

 

 "HAYATIMA HOŞ GELDİN KIZIM"

Instagram hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşan Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" ifadelerini kullandı.

Gökhan Çıra'nın kızının annesinin kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Selin Ciğerci ile  6 ay önce boşanmıştı! Herkesi şoke eden haber geldi! Gökhan Çıra baba oldu - Resim : 2