Selin Ciğerci'den Kırmızı Oda paylaşımı... 'Kocam izin vermiyor' dedi ve ekledi...

Sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye'nin gündemine giren Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evliliğinin ardından yaptığı yorumlarla da gündeme geliyor. Selin Ciğerci'nin Kırmızı Oda dizisiyle ilgili paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Selin Ciğerci'den Kırmızı Oda paylaşımı...  'Kocam izin vermiyor' dedi ve ekledi...

Ekranların fenomen dizisi haline gelen Kırmızı Oda dizisi, yeni bölümüyle de her bölümde olduğu gibi yine reyting rekorları kırdı. Kırmızı Oda dizisinin sıkı takipçilerinden olan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından diziyle ilgili sosyal medyayı sallayan bir paylaşımda bulundu.

İlk bölümünden itibaren reytinglerde ilk sıraya yerleşen “Kırmızı Oda” ünlü isimlerin de gündeminde... Kendi açtığı kozmetik firmasıyla yoğun bir çalışma temposunda olan Selin Ciğerci Kırmızı Oda paylaşımıyla güldürdü.

Ailesi ve eşi dışında kimseyle pek görüntülenmeyen Ciğerci'ye sık sık eski dostları soruluyor. Ciğerci bu durumla ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Ciğerci paylaşımında Kırmızı Oda'da oyunculuğuyla dikkat çeken Binnur Kaya'yı paylaştı.

Binnur Kaya'nın karşısında hasta olarak kendini photoshoplayan Ciğerci fotoğrafa ise "Selin neden kimseyle görüşmüyorsun? -Kocam izin vermiyor" yorumunu ekledi. Selin Ciğerci'nin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Selin Ciğerci daha önce kendisine Demet Akalın ile görüşüp görüşmediği sorulduğunda şu yanıtı vermişti: "Allah herkesi mutlu etsin. Ama ben kimseye ne küsüm ne kırgınım. Kimseyle görüşmüyorum, kocam izin vermiyor."